Ποιοι Είμαστε

tsimili asfaleies about us

Η Εταιρεία Μας

H εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στον χώρο των ασφαλίσεων. Αναλαμβάνoυμε για λογαριασμό σας την ερευνά στην ασφαλιστική αγορά, για να σας προτείνουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους κάλυψης των ασφαλιστικών σας αναγκών.

Το Ασφαλιστικό Πρακτορείο ΤΣΙΛΙΜΗ συνεργάζεται με όλες τις αξιόπιστες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής αγοράς για την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών

Είμαστε εξειδικευμένοι στα ασφαλιστικά θέματα, ενώ η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας είναι καθοριστική στην πλήρη ανάλυση των ασφαλιστικών αναγκών, και διεκδικούμε καλύτερους όρους για τον ασφαλισμένο πελάτη.

Ο Στόχος Μας

Στόχος της εταιρείας μας είναι η επιβράβευση των καλών οδηγών, ασφαλή και έξυπνα σπίτια, καλή υγεία και μέσω των υπηρεσιών μας να σας προσφέρουμε μια πιο ξέγνιαστη και χαρούμενη ζωή.

Το Όραμα Μας

Η εταιρεία μας οραματίζεται ένα κόσμο με ανθρώπους γεμάτους αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Δουλεύουμε καθημερινά γι’αυτό και με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε θέλουμε να το πετύχουμε.

Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες

axa logo

AXA Ασφαλιστική

Η AΧΑ Ασφαλιστική με εμπνευσμένο όραμα, ισχυρές αξίες, τεχνογνωσία και εμπειρία, στοχεύει στην ασφαλιστικής ανάγκη των πελατών της και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, μέσω ολοκληρωμένων και ευέλικτων προγραμμάτων. Για αυτούς τους προβληματισμούς, η AXA έχει δημιουργήσει μία σειρά από προγράμματα, τα οποία παρέχουν στην οικογένειά σας το εισόδημα που έχει ανάγκη και που επιθυμείτε να της προσφέρετε.

ergo logo

ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Στην ERGO σχεδιάζουμε τις ασφαλιστικές προτάσεις μας με γνώμονα το προφίλ αναγκών του υποψήφιου πελάτη. Έτσι για την ασφάλιση αυτοκινήτου έχουμε διαμορφώσει 4 επιλογές. Το πακέτο SMART αφορά αυτούς που εστιάζουν κυρίως σε μια λιτή και οικονομική επιλογή.

 

europaiki pisti logo

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Εταιρία διατηρεί ένα Δίκτυο Πωλήσεων 3.100 συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι εξυπηρετούν περισσότερους από 285.000 ευχαριστημένους πελάτες

asfaleia minetta logo

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

Η Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ, έχοντας ως στόχο την άμεση και πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας, προσφέρει ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα ασφαλιστικών υπηρεσιών:

Για Ιδιώτες (Ζωή,Παιδί,Υγεία,Εισόδημα,Αυτοκίνητο,Κατοικία,Σκάφος,Οδική Ασφάλεια,Σύνταξη,Αμοιβαία Κεφάλαια)

Για Επιχειρήσεις (Πολυασφαλιστήριο Επιχειρήσεων,Ομαδικές Ασφαλίσεις,Αστική,Ευθύνη,Τεχνικές Ασφαλίσεις.Ασφάλειες Μεταφορών)

mapfre logo

MAPFRE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

H MAPFRE με έδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας δραστηριοποιείτε τόσο στο βιομηχανικό όσο και στον ιδιωτικό χώρο των ασφαλίσεων κάθε τύπου. Παραμένει η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ισπανική Αγορά για περισσότερα από 10 έτη. Στην Ευρώπη ακολουθεί στρατηγική ανάπτυξης αποκλειστικά μέσω συνεργασιών με εταιρικούς πελάτες. Είναι πολυεθνική εταιρεία με υποκαταστήματα και αντιπροσωπείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει αξιολογηθεί με Α+ (Superior) από την AM BEST και A1 από την MOODY´s.

interamerican logo

INTERAMERICAN

Τα προϊόντα του Ομίλου INTERAMERICAN καλύπτουν το πλήρες φάσμα των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.Για ιδιώτες, επαγγελματίες / επιχειρήσεις, Επένδυση – Αποταμίευση, Χρηματοδοτικές Λύσεις. Το δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων της είναι εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο, ενώ χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθοδολογίες εξυπηρέτησης όπως financial planning, advisory services κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία έχετε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στείλτε το μήνυμά σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.