Ασφάλειες Μοτοσυκλέτας Τσιλιμή

Σας προσφέρουμε ασφάλειες μοτοσυκλέτας που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες κάλυψης 

tsilimi asfaleies motosikletes

Ασφάλειες μοτοσυκλέτας για κάθε ανάγκη

Τα προγράμματα ασφάλισης μοτοσυκλέτας αποτελούν την ιδανική λύση για όσους οδηγούς επιθυμούν την απαραίτητη από τον Νόμο ασφαλιστική κάλυψη της μοτοσυκλέτας τους.

Τα προγράμματά μας είναι από τα πιο πλούσια στην ασφαλιστική αγορά.

Σας προσφέρουν:

Αστική ευθύνη προς τρίτους
Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα
Οδική βοήθεια

Γιατί να επιλέξετε ασφάλειες Τσιλιμή

Εξυπηρέτηση 24/7

Είμαστε στην διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή άμεσα και με απλές διαδικασίες. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυάται την άψογη εξυπηρέτησή σας.

Αξιοπιστία

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδιασμό με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας είναι ο λόγος που μας εμπιστεύεστε.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι μοτοσυκλέτες ασφαλίζετε;

Ασφαλίζουμε όλες τις μοτοσυκλέτες που κυκλοφορούν στην αγορά με 1ο έτος κυκλοφορίας από το 1990.

Προϋπόθεση για να ασφαλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου σε εμάς είναι να είναι ο οδηγός – και ο κύριος και οποιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιεί τη μοτοσυκλέτα – άνω των 18 ετών. Μην ξεχνάς ότι τα όρια ηλικίας επηρεάζονται και από τα κυβικά εκατοστά της μοτοσυκλέτας, σύμφωνα με τον νόμο. Για παράδειγμα, για μοτοσυκλέτες άνω των 125cc, το κατώτατο όριο ηλικίας είναι τα 20 έτη.

Για πόσες μέρες μπορώ να ασφαλίσω τη μοτοσυκλέτα μου;

Δεν περιορίζεσαι σε ετήσια, εξάμηνα ή τρίμηνα συμβόλαια. Προσαρμόζεις την ασφάλειά σου στις ανάγκες σου.

Αν είμαι ασφαλισμένος/η αλλού και θέλω να αλλάξω;

Έχεις το δικαίωμα να ακυρώσεις όποτε θέλεις το συμβόλαιό σου με την άλλη ασφαλιστική. Μάλιστα, σύμφωνα με τον νόμο, αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει κάποια κάλυψη, δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων που αντιστοιχούν στα μη δεδουλευμένα.

Οπότε μπορείς να τους ενημερώσεις για το πότε θέλεις να ακυρωθεί το συμβόλαιό σου και παράλληλα να κάνεις την αγορά της ασφάλειας σε εμάς: μπορείς να κάνεις την αγορά μέχρι και 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία που θέλεις να ξεκινά η ασφάλειά σου.

Πόσες ημέρες χρειάζονται για την ενεργοποίηση του ασφαλιστηρίου μου;

Μόνο 1 μέρα! Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις την αγορά σήμερα και η ασφάλεια της μηχανής σου να ξεκινά από αύριο. Και αν έχεις χρόνο μπροστά σου, μπορείς να κάνεις την αγορά μέχρι και 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία που θέλεις να ξεκινά το συμβόλαιό σου. Όσο το νωρίτερο, τόσο το καλύτερο.

Για την ανανέωση της ασφάλειάς σου, μπορείς να κάνεις την αγορά όποτε θέλεις, ξεκινώντας 30 ημέρες πριν από τη λήξη του συμβολαίου σου μέχρι και την τελευταία ημέρα.

Σου το θυμίζουμε κι εμείς εγκαίρως. Και είναι πανεύκολο: Μέσα από τα emails που σου στέλνουμε κάνεις την ανανέωση με 1 μόνο κλικ.

Τι κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;
Μας παίρνεις τηλέφωνο! Ό,τι κι αν συμβεί, ό,τι ώρα και να είναι, μας καλείς στο 26510 28131. Το τηλέφωνο βρίσκεται και στο συμβόλαιό σου – αποθήκευσέ το και στο κινητό σου να το έχεις.

Θα μιλήσεις με έναν δικό μας άνθρωπο που θα σε καθοδηγήσει από την πρώτη στιγμή. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την καταγραφή τηλεφωνικά – ώστε να μην περιμένεις χωρίς λόγο στον δρόμο και για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποζημίωσης πιο γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις.

Εννοείται, αν χρειαστεί, στέλνουμε βοήθεια σε σένα άμεσα.

Μη σε ανησυχεί τίποτα. Είμαστε δίπλα σου 24/7, με την πιο μάχιμη ομάδα!

Πώς μπορώ να δηλώσω μία ζημιά;

Θα μας καλέσεις στο 26510 28131, οποιαδήποτε στιγμή, 24/7. Όσο πιο νωρίς το ξέρουμε τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να κινηθούμε.

Μαζί θα καταγράψουμε τα στοιχεία. Θα σου ζητήσουμε ένα αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας, το δίπλωμά σου και στοιχεία για το όχημα με το οποίο τράκαρες. Αν έχεις και φωτογραφίες από το τρακάρισμα, από τα εμπλεκόμενα οχήματα και τη σήμανση στους δρόμους θα μας βοηθήσουν πολύ. Από εκεί τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς.

Προτεραιότητά μας, ειδικά σε περίπτωση ζημιάς, είναι η ψυχική σου ηρεμία! Γι’ αυτό σε ενημερώνουμε τακτικά, για κάθε εξέλιξη, με email, SMS ή τηλεφωνικά, ώστε να μην έχεις καμία απορία.

Ποιος θα πληρώσει το συνεργείο μετά τη ζημιά;

Μπορείς να επισκευάσεις τη ζημιά σε όποιο συνεργείο θέλεις. Εμείς μπορούμε να σου προτείνουμε αυτά που έχουμε ξεχωρίσει, και μάλιστα το κοντινότερο σε σένα, ώστε να σε βολεύει! 

Αφού διαλέξεις το συνεργείο και κανονίσετε την επισκευή, αν το συνεργείο δέχεται να πληρωθεί με εξουσιοδότηση, θα πληρώσουμε εμείς απευθείας το συνεργείο. Διαφορετικά, θα πληρώσεις την επισκευή, θα μας στείλεις τα τιμολόγια και θα σε αποζημιώσουμε άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία έχετε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στείλτε το μήνυμά σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.